Durf te groeien...


  • Voorsorteren op de objectenregistratie

DoelHet is geen verplichting maar we gaan er niet aan ontkomen en gelukkig maar. De objectenregistratie komt eraan. Gemeentebreed gaat dit een enorme efficiëntieslag brengen. Nu al kan je je er op voorbereiden. Hoe? Dat vertellen we je in deze cursusdag waarbij kennis over de BAG de WOZ en de BGT wordt verkregen en uitgewisseld.

Bereid je voor op de toekomst!
Het doel is om beheerders die één van de registraties binnen de van objectenregistraties beheren, wegwijs te maken in de procesuitdagingen waar de gemeente voorstaat. Dit in aanloop naar de ontwikkeling van een objectenregistratie. Met de opgedane kennis kunnen gemeenten alvast voorsorteren op de veranderingen, de processen stroomlijnen en meedenken in de ontwikkeling van de objectenregistratie.

DoelgroepDe dag is bedoeld voor ervaren beheerders van BAG of WOZ of BGT die kennis hebben van 1 of max 2 van deze registraties. Het zou mooi zijn als van de gemeentes die mee doen alle 3 de disciplines vertegenwoordigd zijn.

Omschrijving
In de ochtend worden 3 inhoudelijke parallelsessies verzorgd waarbij de inhoud van de 3 registraties worden uitgelegd. Zo leert een BAG beheerder hoe de WOZ werkt en de WOZ werkvoorbereider hoe de BGT wordt bijgehouden. Er worden 3 parallelsessies gegeven waarbij iedereen er twee volgt BAG - WOZ - BGT.

Het is onvermijdelijk dat cursisten de samenhang gaan zien. Van de cursisten wordt gevraagd om tijdens de sessies opmerkelijke zaken in deze samenhang te noteren voor het middagprogramma.

In de middag wordt er gezamenlijk gebrainstormd over de samenhang. Er wordt gekeken naar de gegevensstromen, de overeenkomsten en de afwijkingen. Maar ook de beren op de weg zullen aan de orde komen. In groepjes met vertegenwoordigers van verschillende bloedgroep (BAG – WOZ – BGT) worden onderwerpen verder uitgediept. Daarbij is het de bedoeling dat de ene gemeente van de andere gemeente leert.

Aan het einde van de dag wordt de cursist aangezet om de problematiek binnen de eigen organisatie te onderzoeken. Daaruit vloeien aandachtspunten maar ook oplossingsrichtingen.

Locatie

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Deelnamekosten€ 390,0021%€ 471,90

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst