Durf te groeien...


  • Slimmer in plaats van harder werken? Maak kennis met Lean!

DoelWil jij ook slimmer in plaats van harder werken? Maak kennis met kortere doorlooptijden en hogere klanttevredenheid op basis van Lean.

Wat is Lean eigenlijk? Je hebt er misschien wel eens van gehoord: Lean of Lean Six Sigma, maar je weet nog niet precies wat het is en wat je er aan zou kunnen hebben. Grijp dan nu je kans en kom naar de Lean Kennismaking.

In de Lean Kennismaking maak je op een leuke manier kennis met Lean. Het is een combinatie van theorie en een Lean game, waarin we de theorie meteen toepassen. Op die manier kun je direct voelen welke impact Lean kan hebben. Je ziet de resultaten verbeteren, terwijl het werkplezier toeneemt!
DoelgroepDe Lean kennismaking is geschikt voor iedereen die wil weten wat Lean is en wat je er mee kunt bereiken.

Als je hebt ingeschreven voor de LEAN kennismaking ben je misschien ook geïnteresseerd in de LEAN Yellow Belt training.
Kijk voor meer informatie onder het kopje Procesoptimalisatie. Als de Lean training vol is schrijf je dan op de wachtlijst dan wordt deze in het najaar naar aanleiding van de wachtlijst nog een keer georganiseerd.
Omschrijving

Het leuke van deze Lean Kennismaking is dat je, naast theorie, hands-on ervaring opdoet. Hierdoor kun je na de training verspilling te herkennen en weet je wat Lean kan doen!
Locatie

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Deelnamekosten € 95,0021%€ 114,95

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst