Durf te groeien...


  • Onboard Recruitment Opleidingen

DoelRecruiters van Onboard zijn als team of individueel inzetbaar voor het uitvoeren van recruitmentactiviteiten. Projectmatig of structureel leveren zij direct kandidaten.
DoelgroepVoor een ieder die zich wil ontwikkelen op het gebied van werving en selectie.
Versterk uw HR afdeling met de unieke recruitment opleiding van Onboard. Samen met onze trainers in vijf stappen succesvol: Workshops | Plenair trainen | Toepassen in de praktijk | Audit | Verbeterplan.
Omschrijving
Opleiden in de praktijk De inspirerende recruitment opleidingen van Onboard zijn gebaseerd op de principes van 70-20-10.
Mensen leren door:
70% te doen en te ervaren 20% coaching en oefenen 10% formeel leren (workshops/trainingen/cursus)

De nadruk ligt bij Onboard op de 70% ‘hoe borg je het geleerde in de praktijk’. Naast de 10 unieke recruitment modules van Onboard begeleiden onze trainers de cursisten één op één op de werkplek. Met audits en verbeterplannen krijgen zij de handvatten om te excelleren in het recruitment vak.

De volgende modules komen aan bod tijdens de opleiding.

Vacatureteksten schrijven Social hunting & booean search Employer impact Doelgroepanalyse LEAN Recruitment Selectiegesprekken voeren Systemen & technologieën Selectie events Traineeship/Academy Young Talent vinden & binden

Voor meer informatie over deze training neem rechtstreeks contact op met Esther Wognum. 088-3215199 of mail naar info@deacademievoorjou.nl
LocatieVerschillende locaties

Kosten

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst