Durf te groeien...


  • VCA Vol

DoelVeilig aan het werk!
DoelgroepVervul je een leidinggevende functie dan is een VCA-VOL certificaat verplicht. In alle andere gevallen volstaat een VCA-Basis certificaat.
Omschrijving
Wanneer je operationeel leidinggevende bent dien je het VOL-VCA certificaat in bezit te hebben. VOL-VCA staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Jouw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt.
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer het herkennen van onveilige situaties en handelingen, de (Europese) wet- en regelgeving, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplan, VCA-certificeringen en het organiseren van toolboxvergaderingen. Met een VOL-VCA diploma op zak weet je aan welke eisen je en de operationele medewerkers waaraan je leiding geeft moeten voldoen.

We willen de VCA training graag in company organiseren bij Gemeente Hollands Kroon. Is er in jouw organisatie ook behoefte aan de Vol-VCA training?
Sluit je aan via 'De Academie voor jou' en laten we onze kosten en kennis delen!

Wanneer er geen datum bekend is kan je via het wachtlijst formulier je gegevens invullen. Wij nemen contact met je op zodra er genoeg deelnemers zijn en we een datum gaan plannen.

VCA basis en VCA Vol worden tegelijkertijd gegeven.
LocatieDe Verwachting 1, 1761 VE Anna Paulowna

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Kosten lesmateriaal € 88,5021%€ 107,08
Staffel kosten naar aantal pers. Bij 10 pers€ 175,0021%€ 211,75

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst