Durf te groeien...


  • SmartTyping

DoelIn een korte tijd blind leren typen met 10 vingers. Sneller digitale informatie verwerken in een juiste werkhouding.
DoelgroepVoor iedereen die een typsnelheid van minder dan 200 aanslagen per minuut heeft en die dit graag verbeteren wil. Voor dyslecten; Logopedisten en remedial teachers weten uit ervaring dat mensen met dyslexie veel profijt hebben van een typecursus.
Omschrijving
Let op deze training bevat een online follow-up traject.

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met 10 vingers typen. Tijdens de training maakt je gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel je logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van je rechter hersenhelft geactiveerd. Hierdoor ervaar je een enorme leerversnelling met onmiddelijke opslag in uw lange termijngeheugen.

Daarna is het oefenen leuk. In een uniek online oefen- en opvolgsysteem oefen je gedurende 3 weken op werkdagen in het online follow-up systeem. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna je direct feedback krijgt vanuit het systeem over de geleverde prestatie.

Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om de progressie van de vaardigheid te meten. Na 6 weken is er een evaluatie, waaruit zal blijken dat je een progressie van gemiddeld 20% hebt gemaakt ten opzichte van de startsnelheid, maar dan blind met 10 vingers!

Tijdens de training besteedt de trainer aandacht aan de juiste werkhouding. Op deze manier blijft de kans op vervelende ziektebeelden als RSI tot een minimum beperkt.
Verder begeleidt de trainer de deelnemers individueel in het online opvolgsysteem. De deelnemers kunnen derhalve altijd terugvallen op hun eigen trainer wanneer zij vragen hebben of hulp wensen.

Locatie

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Deelnamekosten€ 280,0021%€ 338,80

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
20180625120625 juni 2018110:00 - 14:30Kees van Rooijen84 Inschrijven

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst