Durf te groeien...


  • Webinar Fiscaal Afpakken

DoelDe Belastingdienst kan een enorm krachtige partner zijn in de aanpak van ondermijning, alleen is niet bij alle overheidspartners bekend wat de mogelijkheden zijn. Tijdens deze training krijgt u inzicht in de invorderingsmogelijkheden (afpakken) maar ook de onmogelijkheden van de Belastingdienst.

DoelgroepPartnerorganisaties van de belastingdienst in de aanpak van georganiseerde criminaliteit.

Omschrijving
Afpakken is al sinds jaar en dag een krachtig instrument om georganiseerde ondermijnende criminaliteit een slag toe te slaan. Onderzoekers schatten dat in Nederland voor zo’n 16 miljard wordt witgewassen, waarvan ongeveer 7 miljard wordt verdiend in Nederland. Landelijk hebben meerdere overheidspartners samen in 2019, voor ruim 261 miljoen euro daadwerkelijk afgepakt. Kortom, we pakken al aanzienlijke bedragen af, maar er is nog een hoop te winnen.

De Belastingdienst kan een enorm krachtige partner zijn in de aanpak van ondermijning. De invorderingsmogelijkheden zijn vaak de schrik van criminelen. Wat deze mogelijkheden zijn leer je tijdens deze training, zo krijg je als partner van de Belastingdienst, inzicht in hun mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Daarnaast wordt ingegaan op de noodzaak van het delen van informatie en samenwerken.

Effectief afpakken begint dus met het kennen van elkaars mogelijkheden en weten waar we elkaar kunnen versterken.

Deze training wordt u aangeboden vanuit het project Intensiveren Afpakken, Programma Aanpak Ondermijning en gegeven door de Belastingdienst, Team EOS.
~
De Academie voor jou is een initiatief van gemeente Hollands Kroon. Inwoners, medewerkers van bedrijven, instellingen en dus ook overheidsorganisaties kunnen via De Academie voor jou gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen, workshops, lezingen en opleidingen.

Het project Intensiveren Afpakken is de samenwerking aangegaan met Hollands Kroon, om zo de beoogde trainingen, bijeenkomsten en workshops aan te bieden aan al haar partners. Gebruik maken van de kracht van elkaars organisaties staat centraal binnen het project, daarom maken we dankbaar gebruik van de energie van De Academie voor jou.
LocatieOnline webinar: De link naar het webinar volgt na aanmelding.

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Geen kosten verbonden aan deze training€ 0,000%€ 0,00

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst