Durf te groeien...


  • Kick-Off Roadshow Afpakken 2020

DoelKick-Off Roadshow Afpakken 2020. U krijgt zicht op het programma van de Roadshow Afpakken 2020 én we gaan samen met partners op zoek naar het waarom van afpakken: op weg naar betekenisvol afpakken!
DoelgroepOverheidspartners in de aanpak van georganiseerde criminaliteit
Omschrijving
Afpakken is al sinds jaar en dag een krachtig instrument om georganiseerde ondermijnende criminaliteit een slag toe te slaan. Onderzoekers schatten dat in Nederland voor zo’n 16 miljard wordt witgewassen, waarvan ongeveer 7 miljard wordt verdiend in Nederland. Landelijk hebben meerdere overheidspartners samen in 2019, voor ruim 261 miljoen euro daadwerkelijk afgepakt. Kortom, we pakken al aanzienlijke bedragen af, maar er is nog een hoop te winnen. Met de Kick-Off geven we het startsein voor de Roadshow Afpakken 2020! Samen met U gaan we op zoek naar het waarom van afpakken.

Door de maatregelen getroffen tegen verdere verspreiding van het coronavirus wordt er een nieuwe datum geprikt voor de Kick-off Roadshow Afpakken 2020. Als je je inschrijft voor de wachtlijst krijg je bericht zodra er een nieuwe datum is gepland.
~

De Academie voor jou is een initiatief van gemeente Hollands Kroon. Inwoners, medewerkers van bedrijven, instellingen en dus ook overheidsorganisaties kunnen via de Academie voor jou gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen, workshops, lezingen en opleidingen.
Het project Intensiveren afpakken is de samenwerking aangegaan met Hollands Kroon, om zo de beoogde trainingen, bijeenkomsten en workshops aan te bieden aan al haar partners. Gebruik maken van de kracht van elkaars organisaties staat centraal binnen het project, daarom maken we dankbaar gebruik van de energie van de Academie voor jou.
LocatieHemkade 16 (Hembrugterrein) 1506 PR Zaandam

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Geen kosten verbonden aan deze training€ 0,000%€ 0,00

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst