Durf te groeien...


  • Voorlichtingsbijeenkomst Bijstandscliënten

DoelJe vind het lastig een overzicht te krijgen over wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een bijstandsuitkering via de gemeente Hollands Kroon. Ook zou je wel graag wat algemene informatie krijgen over budgetteren en alle verschillende inkomensmogelijkheden. Bij wie kan ik met welke vraag terecht over mijn uitkering? Wat zijn mijn mogelijkheden voor participatie? Wat word er van mij verwacht? Algemene informatie over wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een bijstandsuitkering via de gemeente Hollands Kroon.
DoelgroepBijstandscliënten Hollands Kroon
Omschrijving
Omschrijving: In deze bijeenkomst nemen we je mee in de wereld van de Participatiewet bij Hollands Kroon. Met welke teams en medewerkers krijg je te maken. Wat zijn de mogelijkheden in de bijzondere bijstand en wat zijn je rechten en plichten als je een bijstandsuitkering via de gemeente Hollands Kroon ontvangt? Er word voorlichting gegeven over het stukje inkomen, budgetteren, schulddienstverlening en participatie. Deze bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur.
LocatieDe voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op verschillende locaties binnen de gemeente Hollands Kroon. Schrijf je in via het wachtlijst formulier, zodra er een bijeenkomst bij jou in buurt is word er contact met je opgenomen.

Kosten

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst