Durf te groeien...


  • Elevator Pitch

DoelEen goed begin is het halve werk. Er is één vraag die in iedere sollicitatie wordt gesteld, maar die bijna niemand goed voorbereid. Deze vraag: “Kun je iets over jezelf vertellen?” Dit is jammer, want dit is de enige vraag waarin je jezelf sterk neer kunt zetten op de manier waarop jij gezien wilt worden. Bovendien
kun je beïnvloeden waar de ander op doorvraagt. De duur van je verhaal ligt tussen de één en twee minuten.
DoelgroepWerkzoekenden / bijstandscliënten Hollands Kroon
Omschrijving
De grootste reis begint met de eerste stap. Pitchen is het vermogen om jezelf en je ideeën kort en krachtig te presenteren. De boodschap waarmee je dit doet, is de Elevator Pitch (afgekort: pitch).
Het doel van een pitch is om de ander binnen een korte tijd te enthousiasmeren en nieuwsgierig te maken. Iemand aannemen doe je namelijk niet binnen één minuut, maar je weet wel of je interesse is gewekt. Een werkgever zal bijvoorbeeld niet binnen één minuut beslissen of hij daadwerkelijk in jou gaat investeren. Echter, hij weet wel of hij enthousiast is over jou én hij weet of hij verder met je in gesprek wil. Wanneer iemand geïnteresseerd is, dan gaat diegene uit zichzelf vragen stellen. Het resultaat? Jij hebt niet het gevoel dat je nog moet ‘verkopen’ omdat de ander oprecht geïnteresseerd is in je verhaal.

Deze training is GRATIS als je uit de gemeente Hollands Kroon komt. Via de wijkconsulent is de kortingscode beschikbaar. Heb je geen kortingscode ontvangen maar kom je wel uit Hollands kroon? Stuur een mail naar www.deacademievoorjou.nl met adresgegevens en er wordt je een code toegestuurd.
De training kun je ook volgen als je niet uit Hollands Kroon komt, er zitten dan inschrijfkosten aan vast. Deze kun je voldoen door middel van een Ideal omgeving. Schrijf je voor deze optie in via het inschrijfformulier.


LocatieAdres: Verwachting 1 1761 VE Anna Paulowna.
Lokaal: Waddenzee

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Deelnamekosten als je niet in Hollands Kroon woont€ 41,6521%€ 50,40

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst