Durf te groeien...


  • Training LVB

DoelHoe herken ik een licht verstandelijke beperking bij mijn kind? Wat betekent dat in de communicatie? Heeft dat gevolgen voor de puberteit? Deze vragen en meer staan centraal in de training over kinderen met een licht verstandelijke beperking (LVB).
DoelgroepDeze training is bedoeld voor ouders/ verzorgers van kinderen met een (vermoeden van) een licht verstandelijke beperking. Maar ook voor mensen die persoonlijk betrokken zijn bij iemand met een licht verstandelijke beperking zoals familieleden.
Omschrijving
De bijeenkomsten worden begeleid door twee professionals van het wijkteam. Het doel van de training is het herkenning en inzicht krijgen over licht verstandelijke beperking. Naast praktische informatie, is de training ook gericht op het delen van ervaringen met elkaar. U krijgt handvatten waar u zelf mee verder kunt. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die we in de praktijk krijgen.

Deze training is gratis als je uit de gemeente Hollands Kroon komt. Wil je mee doen en kom je niet uit deze gemeente? Neem even contact op met de Academie voor jou en we bespreken de mogelijkheden.

LocatieDe training bestaat uit drie bijeenkomsten en een terugkomdag. De duur is 1,5 uur met eventueel uitloop van 15 min.
Voor der LVB training:

Start April/Mei 2020

Trainers: Karin en Elise

Tijd: 18.30 – 20.00 uur. Locatie: Westrak 208, Wieringerwerf.

Meld je aan via het wachtlijst formulier en er wordt contact met je opgenomen.

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Geen kosten verbonden aan deze training€ 0,000%€ 0,00

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst