Durf te groeien...


 • Autisme

DoelHeeft u de zorg voor een kind met autisme? Of denkt u dat er sprake van autisme kan zijn? Loopt u tegen dingen aan in de opvoeding? Of wilt u meer begrip over hoe het precies in de hersenen werkt? Deze vragen en meer staan centraal in de training autisme.

DoelgroepDeze training is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen met een (vermoeden van) autisme spectrum stoornis. Maar ook voor mensen die persoonlijk betrokken zijn bij iemand met autisme zoals familieleden.

Tijdens deze training werken we in een groep die bestaat uit maximaal zes ouderparen.

Omschrijving
Opzet van de training. De bijeenkomsten worden begeleid door twee professionals van het wijkteam. De bijeenkomsten zijn niet alleen gericht op informatie over autisme, maar ook gericht op het delen van ervaringen. Daarnaast wordt een deel van de methode ‘geef mij de vijf’ behandeld. U krijgt praktische handvatten waar u zelf mee verder kunt. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die we in de praktijk krijgen.
LocatieDe training bestaat uit drie bijeenkomsten en een terugkomdag. Klik hieronder op 'details' naast de inschrijfknop voor een overzicht van alle data. De duur van een training is 1,5 uur met eventueel uitloop van 15 min.

 • Start: Maart 2022
 • Tijd: 18.30 – 20.00 uur
 • Locatie: Westrak 208 Wieringerwerf • Deze training is gratis als je uit de gemeente Hollands Kroon komt. Wil je deelnemen aan deze training, maar kom je niet uit de gemeente Hollands Kroon. Stuur dan een mail naar info@deacademievoorjou.nl.

  Kosten

  OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
  Geen kosten verbonden aan deze training€ 0,000%€ 0,00

  Geplande data

  DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
  Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

  Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst