Durf te groeien...


  • Autisme

DoelHeeft u de zorg voor een kind met autisme? Of denkt u dat er sprake van autisme kan zijn? Loopt u tegen dingen aan in de opvoeding? Of wilt u meer begrip over hoe het precies in de hersenen werkt? Deze vragen en meer staan centraal in de training autisme.
DoelgroepDeze training is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen met een (vermoeden van) autisme spectrum stoornis. Maar ook voor mensen die persoonlijk betrokken zijn bij iemand met autisme zoals familieleden
Tijdens deze training werken we in een groep die bestaat uit maximaal zes ouderparen.
Omschrijving
Opzet van de training. De bijeenkomsten worden begeleid door twee professionals van het wijkteam. De bijeenkomsten zijn niet alleen gericht op informatie over autisme, maar ook gericht op het delen van ervaringen. Daarnaast wordt een deel van de methode ‘geef mij de vijf’ behandeld. U krijgt praktische handvatten waar u zelf mee verder kunt. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die we in de praktijk krijgen.
LocatieDe duur van de training de training bestaat drie bijeenkomsten en een terugkomdag. De duur is 1,5 uur met eventueel uitloop van 15 min.

Datums: Start April/Mei 2020
Trainers: Lauranne en Daisy Tijdstip 18.30 – 20.00 uur

Tijd: 18.30 – 20.00 uur.
Locatie: Westrak 208, Wieringenwerf

Meld je aan via het wachtlijst formulier en er wordt contact met je opgenomen.
Deze training is gratis als je uit de gemeente Hollands Kroon komt. Wil je mee doen en kom je niet uit deze gemeente? Neem even contact op met de Academie voor jou en we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

OmschrijvingPrijsBTWPrijs incl.
Geen kosten verbonden aan deze training€ 0,000%€ 0,00

Geplande data

DatumBijeenkomstenTijdenDocentBezetVrijInschrijvenDetails
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Schrijf mij in voor de wachtlijstWachtlijst